Pin It

4play υπηρεσίες; Κι όμως υπάρχουν!

Share Button

4play

4play υπηρεσίες; Κι όμως υπάρχουν!

Όποιος ανοίγει έστω και μια φορά την ημέρα την τηλεόραση του θα έχει πέσει σίγουρα πάνω σε κάποια διαφήμιση 2play ή 3play και πιθανότητα όλοι σας είστε ήδη ή έχετε υπάρξει συνδρομητές κάποιου τέτοιου πακέτου υπηρεσιών.

Όταν μιλάμε για 2play (double play) αναφερόμαστε σε υπηρεσίες Internet και Σταθερής Τηλεφωνίας από τον ίδιο πάροχο τηλεπικοινωνιών που συνήθως χρεώνονται κάτω από έναν κοινό λογαριασμό. To 3play (triple play) αντίστοιχα πέραν του Internet και της Τηλεφωνίας περιλαμβάνει επιπλέον και υπηρεσίες τηλεόρασης. Πολλά πακέτα 2play και 3play κυκλοφορούν στην αγορά. Αν σας ενδιαφέρει ένας τέτοιος συνδυασμός υπηρεσιών, επιλέξτε ένα από τα μοναδικά πακέτα Cyta 2play ή Cyta 3play και εμπλουτίστε το με χρόνους ομιλίας αν επιθυμείτε, ώστε να φτιάξετε ένα μοναδικό πακέτο στα μέτρα σας.

Τι γίνεται όμως με το 4play;

Τι είναι το 4play;

Προφέρεται ως quad play και είναι κάτι εντελώς νέο για την ελληνική αγορά. Αφορά τις ενσωματωμένες σε ένα συνδυαστικό πακέτο υπηρεσίες Internet, Τηλεόρασης , Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας, που προέρχονται όλες από έναν και μόνο πάροχο και περιέχονται σε έναν ενιαίο λογαριασμό χρέωσης.

Υπάρχει 4play στην Ελλάδα;

Το 4play έφτασε και στην Ελλάδα! Το έφερε τον προηγούμενο Αύγουστο και σας το παρέχει αποκλειστικά η εταιρεία Cyta!

Η Cyta είναι  ο πρώτος και μοναδικός πάροχος MVNO (Mobile Virtual Network Operator , δηλαδή Εικονικός Πάροχος Κινητής Τηλεφωνίας) στην χώρα μας, μια πρακτική που εφαρμόζεται κατά κόρον εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό.  Αυτό σημαίνει ότι παρέχει υπηρεσίες κινητής μέσω των δικών της πόρων και υποδομών , εκτός από το δίκτυο πρόσβασης (ραδιοδίκτυο) , το οποίο υπενοικιάζει και χρησιμοποιεί από υφιστάμενο τρίτο πάροχο κινητής στην Ελλάδα και συγκεκριμένα από την εταιρεία Vodafone. Αυτό δε σημαίνει ότι οποιοσδήποτε πελάτης Cyta Κινητής συναλλάσσεται με την τρίτη εταιρεία. Για οποιοδήποτε θέμα και για την πληρωμή των λογαριασμών του ο συνδρομητής επικοινωνεί αποκλειστικά με την εταιρεία Cyta. Το μόνο που ουσιαστικά δανείζεται η Cyta από τον τρίτο πάροχο είναι αυτό που αποκαλούμε με απλά λόγια «σήμα». Η επιλογή του ραδιοδικτύου 2G/3G της Vodafone έγινε μετά από διαγωνισμό.

Τι κερδίζω αν επιλέξω 4play υπηρεσίες;

Με την παραγγελία ενός συνδυαστικού πακέτου 4play της επιλογής σας, κερδίζετε άμεσα εκπτώσεις από τον συνδυασμό των διαφορετικών βασικών υπηρεσιών. Επίσης, η ύπαρξη ενός κοινού λογαριασμό για τη Σταθερή, την Κινητή , το Internet και την Τηλεόραση σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο των εξόδων επικοινωνίας και ψυχαγωγίας σου. Τέλος, επιλέγετε εύκολα και γρήγορα ένα πακέτο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και ξέρετε πάντα ότι για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στις τηλεπικοινωνίες σας επικοινωνείτε με έναν μόνο πάροχο, εν προκειμένω τη Cyta της οποίας η υποστήριξη έχει αποσπάσει πολλά βραβεία.

Με ενδιαφέρει το 4play της Cyta. Τι πρέπει να κάνω;

Ακολούθησε τρία απλά βήματα.

1) Διάλεξε το προϊόν Cyta 3play που σε ενδιαφέρει.

 Στο βασικό πακέτο μπορείς να προσθέσεις επιπλέον πακέτα χρόνου ομιλίας ή τηλεόρασης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας ή ζήτησε να σε καλέσουμε.

2) Διάλεξε το προϊόν Cyta κινητής που σε ενδιαφέρει.

Φτιάξε το δικό σου πακέτο προσθέτοντας τους χρόνους ομιλίας, τα sms και τα MB δεδομένων που σε ενδιαφέρουν. Αν θες να σε βοηθήσουμε επικοινώνησε μαζί μας ή ζήτησε να σε καλέσουμε.

3) Επικοινώνησε μαζί μας

Μπορείς να επικοινωνήσεις κάνοντας έλεγχο διαθεσιμότητας ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή συμπληρώνοντας την online αίτηση.

Για ακόμη πιο άμεση επικοινωνία τηλεφώνησε μας στο 801.5555000 ή μίλησε ζωντανά μαζί μας από το chat της σελίδας μας.

Πολύ σύντομα η GetConnected.gr θα σας παρουσιάσει τα προτεινόμενα πακέτα 4play που μπορείτε να προμηθευτείτε, καθώς και ενδεχόμενες μελλοντικές προσφορές 4play της Cyta. Για να μην χάνεις τα νέα και τις προσφορές της Cyta γράψου στο newsletter μας.

Tags: , , , , , , , ,

About the Author

Είμαι η Σοφία Αργυριάδου. Ιδιοκτήτρια της εταιρείας GetConnected.gr. Είμαι επίσημος συνεργάτης της Cyta και ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, την τηλεφωνία και τις υπηρεσίες CYTA.

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top